Головна  →  Новини  →  25 лютого 2020

Микола Дубовик провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств (фото)

Микола Дубовик провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств (фото)

25 лютого в. о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

У ході наради обговорили поточний стан комунального господарства. За інформацією від КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва», станом на ранок 25 лютого 2020 року 4 житлові будинки знаходяться без гарячого водопостачання через пошкодження тепломереж. На всіх пошкоджених ділянках ведуться ремонтні роботи для якнайшвидшого поновлення комунальної послуги.

Також головуючий повідомив, що згідно з дорученням першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Миколи Поворозника до 2 березня необхідно скласти поадресний план-графік заходів з благоустрою територій на весняний період поточного року із зазначенням відповідальних по кожному заходу.

Крім того, Микола Дубовик акцентував увагу на необхідності ліквідації розриттів після проведення ремонтів інженерних мереж: «Усім районним комунальним підприємствам провести аналіз існуючих розриттів на території району та скласти план дій для їхньої ліквідації».

Під час наради обговорили й стан ліфтового господарства. Представник ТОВ «Майстерліфт» повідомив, що через значні пошкодження вандалами кабіни ліфта в житловому будинку на вул. Петропавлівській, 6 він потребує заміни. Головуючий додав, що за останній тиждень спостерігалось зменшення звернень мешканців щодо роботи ліфтів.

З питань просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. За його словами, 67,8% мешканців району вже підписали декларацію із сімейним лікарем. Крім того, він повідомив присутнім, що 19 березня в Українському домі відбудеться святкування 90-річного ювілею української поетеси Ліни Костенко.

Начальник відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Юрій Козак, повідомив, що 26 лютого о 16:00 в актовій залі будівлі Подільської РДА відбудеться воркшоп «Нововведення Громадського бюджету – 2021», учасники якого матимуть змогу отримати корисні поради від авторів успішних проєктів попередніх років.

За результатами наради Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024