Головна  →  Оголошення  →  23 червня 2014

ШАНОВНІ ПОДОЛЯНИ!

В Подільському районі  вже понад 19 років існує Територіальний центр соціального обслуговування Подільського району м.Києва який надає різноманітні соціально – побутові  послуги мешканцям району.

Відділення соціальної допомоги вдома

- придбання та доставка товарів з магазину або базару, доставка книг, газет, журналів, медикаментів за кошти громадян, які обслуговуються;

- приготування (допомога в приготуванні) їжі вдома;

- допомога у прибиранні приміщення, пранні та прасуванні білизни, дрібному ремонті одягу;

- оформлення документів на отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та інших видів соціальної допомоги, внесення платежів та інше.

Відділення соціально – побутової адаптації

Проводять лікувально – оздоровчі заходи, влаштовують культурні розваги: вечори відпочинку, лекції, бесіди. Працюють різноманітні клуби за інтересами. Відвідують безкоштовно музеї, концерти та виставкові зали. Приймають участь в екскурсійних програмах.

Відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги – виходячи з можливостей, наявної фінансової та матеріально – технічної бази безоплатно забезпечує громадян: одягом, взуттям, іншими предметами першої потреби.

Вище зазначені послуги надаються:

- громадянам похилого віку, інвалідам, хворим (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці), які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги, визнані такими в порядку, затвердженому МОЗ;

- громадянам, які перебувають у складній життєвій ситуації у зв'язку з безробіттям і зареєстровані в державній службі зайнятості як такі, що шукають роботу, стихійним лихом, катастрофою (і мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку, інвалідів), якщо середньомісячний сукупний дохід їх сімей нижчий ніж прожитковий мінімум для сім'ї.

За інформацією про надання соціальних послуг звертатися за адресою:

м.Київ – 071, вул. Братська 15/9

Контактні телефони: 425 – 05 – 12;     425 – 01 – 32.

Адміністрація Територіального центру

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024