Головна  →  Оголошення  →  12 червня 2014

Запрошуємо підприємства та організації Подільського району м. Києва взяти участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг)– «100 кращих товарів України» у 2014 році.

Запрошуємо підприємства та організації Подільського району м. Києва взяти участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції  (товарів, робіт, послуг)– «100 кращих товарів України» у 2014 році.

Департамент промисловості та розвитку підприємництва  виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)  спільно з державним  підприємством «Всеукраїнський  державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту  прав споживачів» проводить  регіональний етап Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - „100 кращих товарів України” у 2014 році  в м. Києві.

Конкурс проводиться з метою об’єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів.

Участь у Конкурсі дозволяє підприємствам:

- отримати незалежну оцінку продукції від експертів Конкурсу;

- брати участь у національній виставці „100 кращих товарів України”;

- маркувати свою продукцію логотипом Конкурсу „100 кращих товарів України”;

- розширити маркетингові дослідження та рекламу своєї продукції;

- підвищити інвестиційну привабливість та імідж підприємства.

Конкурс буде проводитись в два етапи - на Регіональному та Загальнодержавному рівнях. У місті Києві організаційно – методичне забезпечення Конкурсу у 2014 році буде здійснювати ДП «Укрметртестстандарт».

Докладніше ознайомитись з умовами Конкурсу та подати заявку на участь у Конкурсі, можна на сайтах: www.csm.kiev.ua, www.ukrcsm.kiev.ua у  розділі «Конкурс 100 кращих товарів України» та звернувшись до ДП „Укрметртестстандарт”, за адресою: 03115, м. Київ, вул. Краснова, 7/1, кімн. 108 (конт. тел. 423-04-26; 423-20-11 Пителіна Людмила Василівна;   конт. тел. 423-90-80 Кузьменко Людмила Олексіївна).

Пропонуємо розглянути питання щодо представлення продукції Вашого підприємства для участі у вищезазначеному Конкурсі, та в разі зацікавленості, повідомити відділ економіки райдержадміністрації за т/ф  417-11-52; 425-39-07; 463-70-09. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024