Головна  →  Оголошення  →  11 червня 2014

Психологічна служба Майдану на «Радіо Київ – 98 FМ»

Психологічна служба Майдану на «Радіо Київ – 98 FМ»

Слухайте 12 червня о 13:00 в ефірі «Радіо Київ – 98 FМ» інтерв’ю з керівником психологічної служби Майдану Володимиром Погорілим.

Три місяці провів лікар-психіатр в гарячих точках Майдану, бачив перших померлих, розповідав, як після смерті Нігояна із його сотні зникли безвісти 15 осіб. «Для мене це було пекло. Тяжко було розмовляти з хлопцями з сотень, де є загиблі, відчувалася пригніченість і  вони шукали розради».

Пригадуються слова письменника Валенина Пікуля: «У людей, які воюють, нерви завжди на взводі. Можна бути героєм у бою, але потім станеш психувати через те, що тобі в мисці з супом попалося чиєсь волосся». 

«Психіка - дивна річ, - каже Володимир Погорілий, - навіть, тепер після стабілізації ситуації в Києві, виникають наслідки довготривалого стресу, не залежно від того чи була людина на барикадах чи спостерігала за подіями через медіа».

Тож, залишайтеся на хвилі 98 FM разом з нашим майданівським гостем та дізнайтеся, як подолати психологічну напругу і відновити рівновагу. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024