Головна  →  Новини  →  13 грудня 2019

Віталій Кличко взяв участь у церемонії відкриття молодіжного Чемпіонату світу з хокею, що розпочинається в Києві

Віталій Кличко взяв участь у церемонії відкриття молодіжного Чемпіонату світу з хокею, що розпочинається в Києві

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у церемонії відкриття молодіжного Чемпіонату світу з хокею. Ігри відбуватимуться у столичному Палаці спорту з 12 по 18 грудня.

«Протягом 5 днів ми будемо спостерігати за видовищними поєдинками. Дуже приємно бачити так багато молоді, яка займається спортом та яка цікавиться спортом. Сьогодні на цей лід вийдуть команди Франції, Італії, Польщі, Угорщини, Естонії та України. У всіх вас мета – перемогти. Показати свої найкращі якості, волю. Тож нехай переможе найсильніший», – наголосив Віталій Кличко, вітаючи учасників та глядачів турніру.

Він зазначив, що на проведення цієї спортивної події також претендували Франція, Польща, Угорщина, Італія і Естонія.

«Але, відбудеться турнір тут, в Києві! Мені дуже приємно, що з кожним роком столиця України приймає все більше таких великих спортивних подій. Минулого року у нас відбувся грандіозний фінал Ліги чемпіонів УЄФА, чемпіонат Європи з міні-футболу. Цього року – мотофестиваль «Moto open Fest», Чемпіонат Європи зі стрибків у воду, клубний чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон». І Київ вже розпочав підготовку до чемпіонату світу з міні-футболу, господарем якого місто стане в 2021 році. Ну, а сьогодні я побажаю усім командам яскравої гри!» – сказав мер Києва.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024