Головна  →  Новини  →  2 грудня 2019

1 грудня відбулось 116-те засідання києвознавчого клубу «Кияни» (фото)

1 грудня відбулось 116-те засідання києвознавчого клубу «Кияни» (фото)

1 грудня у бібліотеці імені Олександра Грибоєдова відбулось 116-те засідання києвознавчого клубу «Кияни».

Гість клубу Валерій Дружбінський, письменник, кінокритик, кандидат історичних наук, захопив цікавими фактами своєї журналістської діяльності, зокрема, роботою в газеті «Дзеркало тижня», якій виповнюється 25 років. Спілкуючись протягом багатьох років з письменниками та поетами, Валерій Іванович записав і зібрав їхні жарти, афоризми, смішні історії, які вони розповідали йому особисто. Ці історії лягли в основу книги «Писатели шутят...», яку було презентовано клубівцям та подаровано бібліотеці.

Наталія Філіппова – поетка, лауреатка низки літературних премій, презентувала свою нову збірку «У любви твоё лицо». Неймовірні вірші в авторському виконанні полонили серця натхненними рядками, що випромінюють добро та любов. А бібліотека з радістю прийняла книгу в подарунок.
Василь Олофінський познайомив присутніх із ескізами рукописних оповідань «Київська Куренівка», в яких описується історія місцевості з XVII століття.

Валентина Зеленська підготувала огляд цікавинок про Київ із періодичних видань.

Під час чаювання клубівці ділились враженнями від відвідування літературних та мистецьких заходів, які відбулися у Києві.

Наступне засідання клубу «Кияни» відбудеться 15 грудня о 12:00. Запрошуємо усіх, хто прагне зберегти історію та примножити красу нашої неповторної столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024