Головна  →  Новини  →  14 листопада 2019

На засіданні Громадської ради обговорили актуальні питання у сферах соціального захисту населення та захисту прав дітей (фото)

На засіданні Громадської ради обговорили актуальні питання у сферах соціального захисту населення та захисту прав дітей (фото)

13 листопада члени Громадської ради спільно з начальником служби у справах дітей та сім'ї Вікторією Маринченко обговорили проблему дитячого сирітства, яка з кожним днем стає все більш актуальною і болючішою темою для нашого суспільства. Зважаючи на поступовий перехід від інтернатних до сімейних форм виховання, Вікторія Маринченко наголосила на необхідності залучення нових патронатних сімей, прийомних сімей та батьків-вихователів будинків сімейного типу в Подільському районі до влаштування дітей, які залишились без батьківського піклування.

Також начальник управління праці та соціального захисту населення Світлана Бернадська розповіла присутнім про основні напрямки діяльності управління та запросила членів Громадської ради до співпраці. Зокрема, відповіла на хвилюючі запитання щодо оновлення механізму використання коштів для виплати пільг і субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 4 грудня 2019 року о 15:00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024