Головна  →  Оголошення  →  27 травня 2014

До відома керівників підприємств, головних бухгалтерів, начальників відділів кадрів

Управління Пенсійного фонду України в Подільському районі м. Києва проводить безкоштовний навчальний семінар для бухгалтерів та начальників відділів кадрів підприємств щодо роз’яснення положень та змін у пенсійному законодавстві з метою запобігання виникнення помилок у звітності та належному оформленні довідок про заробіток та наявний трудовий стаж, у тому числі чорнобильський, для призначення та перерахунку пенсій працівників.

Семінар відбудеться у приміщенні Куренівського тролейбусного ремонтно-експлуатаційного депо  29 травня 2014 року за адресою: м. Київ, вул. Сирецька, 25. Початок заходу о 10.00

Для попередньої реєстрації та більш детальної інформації про проведення семінару прохання звертатись до сектору організаційно-інформаційної роботи управління Пенсійного фонду України в Подільському районі м. Києва. 

 Контактна особа: Філіпова Наталія Юріївна тел.. (044) 417-56-37

Програма безкоштовного семінару

  1. Ознайомлення учасників з переліком документів, які необхідно надавати для  первинного призначення та перерахунку пенсій.
  2. Порядок та підстави для проведення зустрічних перевірок видачі довідок  про заробіток та наявний трудовий стаж, у тому числі чорнобильський, для призначення та перерахунку пенсій працівників.
  3. Умови призначення пенсії згідно Законів України «Про Державну службу»,  «Про науково-технічну діяльність», зміни в законодавстві з 01.04.2014 року.
  4. Роз’яснення Закону України «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи»
  5. Запитання та відповіді
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024