Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2019

Члени Громадської ради підтримали ідею створення муралу, присвяченого проблемам безгромадянства

Члени Громадської ради підтримали ідею створення муралу,  присвяченого проблемам безгромадянства

16 жовтня на розширеному засіданні Громадської ради, присвяченому Європейському тижню місцевої демократії, представники Управління Верховного Комісара ООН в Україні, в межах відзначення 5-річчя кампанії з подолання безгромадянства, презентували проект створення муралу на стіні будинку на вул. Ярославській, 11. Мурал розповідатиме історію 6-річного хлопчика Сашка, який мешкає в окупованому Севастополі та кілька років тому намалював собі олівцями український паспорт. Цим сюжетом ініціатори хочуть показати, що така звична річ, як український паспорт, для багатьох є довгоочікуваним документом, що дістається значними зусиллями. Після жвавої дискусії щодо проблеми безгромадянства в Україні члени громадської ради підтримали ідею створення муралу шляхом голосування.

Також в межах взаємодії Громадської ради та патрульної поліції обговорили тему булінгу (цькування) учасників навчального процесу. Старший інспектор відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції у м. Києві, старший лейтенант поліції Лідія Занюк детально розповіла про судову практику та відповіла на питання присутніх. Варто зазначити, що всю інформацію стосовно взаємодії патрульної поліції з Громадською радою та структурними підрозділами Подільської райдержадміністрації можна знайти за посиланням: /content/patrulna-policiya.html.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 30 жовтня 2019 року о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024