Головна  →  Новини  →  23 серпня 2019

Запрошуємо мешканців Подільського району до обговорення Концепції інтегрованого розвитку

Запрошуємо мешканців Подільського району до обговорення Концепції інтегрованого розвитку

Упродовж вересня 2019 року відбудеться третя хвиля громадських обговорень Концепції інтегрованого розвитку Подільського району.  Мета заходу – збір коментарів громадськості щодо просторових та змістовних напрямів розвитку Подільського району до 2030 року, що в подальшому будуть враховані в концепції.

Обговорення відбудуться в трьох частинах району:

  • Четвер, 5 вересня (для Куренівки, Замковища, Антифіївки)

Час: 18:30-20:30

Локація: спеціалізована школа «Всесвіт» № 118, актовий зал (вулиця Тульчинська, 5)

  • П’ятниця, 13 вересня (Виноградар, Вітряні гори)

Час: 18:30-20:30

Локація: середня загальноосвітня школа № 242, актовий зал (просп. Правди, 64Г)

  • Вівторок, 17 вересня (для Подолу, Воздвиженки, Рибальського)

Час: 18:30-20:30

Локація: Будинок дитячої творчості, (Контрактова пл., 12)

Тривалість кожної події до 2,5 годин. Події будуть ідентичними за змістом та форматом, тому учасники можуть обрати найбільш зручний для себе день.

Кожен захід починатиметься з презентації напрацювань до концепції, після чого мешканці матимуть можливість поставити питання учасникам команди, що безпосередньо розробляє концепцію. Подальша робота проходитиме в форматі «світового кафе», який передбачає обговорення в групах за окремими сферами розвитку Подільського району. Усі охочі зможуть долучитись до робочих груп за тією тематикою, яку вважають найбільш цікавою та актуальною для себе як мешканця цього району.

Обговорення відбуватимуться в наступних тематичних групах:

  • Культура, дозвілля і туризм, історико-культурна спадщина;
  • Підприємництво та ринок зайнятості;
  • Мобільність і технічна інфраструктура;
  • Ландшафт, навколишнє середовище та міське планування;
  • Соціальний розвиток, освіта й громадське здоров'я;
  • Партисипація та врядування.

Онлайн коментування:

5 вересня проект концепції буде розміщено на сайті Подільської райдержадміністрації. Він буде доступний для коментування до 24 вересня включно. Просимо надсилати коментарі та пропозиції на пошту: [email protected].

Громадські обговорення відбуваються в межах проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» у співпраці з Київською міською державною адміністрацією та Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією.

Довідка: Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». У ньому беруть участь Львів, Чернівці, Вінниця, Житомир, Полтава та Подільський район Києва. Уряд Німеччини фінансує проект у розмірі 7,25 млн євро, Уряд Швейцарії надає 1,85 млн євро. Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує Уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами співпраці Німеччини з Україною є ефективне державне врядування, енергоефективність, сталий економічний розвиток. Окрім того, співпраця з Німеччиною охоплює подолання кризової ситуації на Сході країни. При цьому особлива увага приділяється підтримці українських громад, що прийняли внутрішньо переміщених осіб.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024