Головна  →  Новини  →  23 серпня 2019

За результатом опитування 1,5 млн іноземних туристів Київ названо одним із найдружніших міст світу

За результатом опитування 1,5 млн іноземних туристів Київ названо одним із найдружніших міст світу

Київ увійшов до рейтингу 50-ти найбільш дружніх міст у світі, обійшовши такі мегаполіси, як Нью-Йорк, Берлін та Рим. Відповідний перелік склав туристичний портал Big7Travel, в опитуванні якого взяло участь 1,5 мільйона туристів.

Під час опитування автори дослідження брали до уваги простоту навігації та транспорту міста, привітність перехожих та готовність місцевих мешканців допомогти іноземному туристу.

За інформацією порталу, статус найпривітнішого міста визначався з огляду на те, наскільки легко проїхати містом чи наскільки охоче місцеві мешканці відповідають на запитання і допомагають знайти дорогу. Враховували навіть те, наскільки легко заводити нових кращих друзів у місцевому барі.

Як йдеться на порталі, Україна – дивовижно різноманітна, культурно багата і захоплююча країна, в якій знаходиш більше, ніж коли-небудь очікували.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024