Головна  →  Оголошення  →  5 липня 2019

До уваги осіб з інвалідністю з числа учасників бойових дій, які брали участь в зоні антитерористичної операції

Регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» запрошує прийняти участь у заходах з фізкультурно-спортивної реабілітації осіб з інвалідністю, які проводяться в основному на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру у Львівській області за аналогом досвіду провідних країн Європи.

Під час заходу будуть впроваджуватись кваліфікованими реабілітологами в дію нові методики реабілітації осіб з інвалідністю із застосуванням засобів фізичної культури і спорту, та залучаються провідні спортсмени-паралімпійці, які на власному досвіді показують приклади адаптації до повноцінного життя у суспільстві.

Контактні телефони та адреси регіональних центрів «Інваспорт» розміщені на офіційному сайті Мінмолодьспорту: www.dsmsu.gov.ua підрозділ «Структура системи «Інваспорту» розділу «Спорт інвалідів».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024