Головна  →  Новини  →  4 липня 2019

У Подільській РДА відбулось засідання опікунської ради щодо розгляду заяв та звернень громадян (фото)

У Подільській РДА відбулось засідання опікунської ради щодо розгляду заяв та звернень громадян (фото)

3 липня в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось засідання опікунської ради повнолітніх недієздатних осіб за участю заступника голови райдержадміністрації - голови опікунської ради Віталія Волошкевича та представників структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств та установ, громадських організацій, які є членами опікунської ради.

На засіданні розглянуто дві заяви опікунів недієздатних осіб Подільського району про надання дозволу органу опіки та піклування на поселення підопічних до будинку - інтернату та звернення органу опіки та піклування Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації щодо надання висновку про доцільність призначення особи опікуном, в разі визнання особи судом недієздатною.

За результатами розгляду прийнято рішення рекомендувати органу опіки та піклування задовольнити звернення та надати відповідні рішення та висновок.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024