Головна  →  Новини  →  21 червня 2019

У Подільській райдержадміністрації відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України та Дня державної служби України (фото)

У Подільській райдержадміністрації відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України та Дня державної служби України (фото)

21 червня в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України та Дня державної служби України. У заході взяли участь співробітники райдержадміністрації та комунальних підприємств району.

Привітати із професійним святом та прийдешнім Днем Конституції України завітав заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський. «Щиро вітаю вас, шановні колеги, з професійним святом та бажаю кожному – успіхів, нових звершень, мужності і сили у відстоюванні інтересів держави, компетентності та впевненості у впроваджені реформ, професійної та особистісної самореалізації. Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку – служіння людям!», - звернувся до присутніх у залі Валентин Мондриївський. Також він передав колегам щирі вітання від міського голови Віталія Кличка.

Віктор Смирнов також звернувся з привітаннями до присутніх у залі. Він відзначив, що в структурних підрозділах Подільської РДА працюють понад 270 державних службовців, і серед них є такі, що більше 25 років присвятили себе виключно державній службі.

«День державної служби України – професійне свято державних службовців. Від нашого з вами професіоналізму, патріотизму і порядності повною мірою залежить покращення якості життя в районі та довіра мешканців до влади. Щиро бажаю всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків!», - звернувся до присутніх Віктор Смирнов.

Крім того, Валентин Мондриївський вручив подяки від Київського міського голови, а Віктор Смирнов, в свою чергу, вручив грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за вагомий внесок у створення духовних та матеріальних цінностей, досягнення високої майстерності у професійній діяльності та з нагоди Дня державної служби України і Дня Конституції України.

Захід завершився чудовим концертом від вокального колективу «Пісківчанка».

Нагадаємо, що з нагоди 23-ї річниці Конституції України у Подільському районі столиці заплановано низку заходів. До уваги киян та гостей столиці пройдуть святкові концерти, книжкові виставки, правовий батл, лекції, тематичні бесіди, майстер-класи, конкурси малюнку тощо.

Довідково: День державної служби – професійне свято в Україні, яке відзначається щорічно 23 червня.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024