Головна  →  Новини  →  20 червня 2019

У Полільській РДА провели засідання комісії для виявлення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення (фото)

У Полільській РДА провели засідання комісії для виявлення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення (фото)

20 червня заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич провів засідання робочої групи для виявлення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, які проживають у зоні надзвичайної ситуації або можливого ураження, та організації їх супроводження Подільської районної в місті Києві державної адміністрації. У засіданні взяли участь керівники та спеціалісти самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники громадських організацій.

На засіданні було розглянуто постанову Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2018 року № 282 «Про затвердження Порядку виявлення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, які проживають у зоні надзвичайної ситуації або можливого ураження, та організації їх супроводження».

Також на засіданні обговорили питання про складання списків осіб по категоріях, передбачених у вищезазначеному порядку, які проживають у зоні надзвичайної ситуації Подільського району м. Києва, та про необхідність членам робочої групи здійснювати заходи щодо виявлення осіб шляхом відвідування місць їх постійного проживання/перебування.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024