Головна  →  Новини  →  19 червня 2019

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд Подільського району (фото)

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд Подільського району (фото)

З метою перевірки якості виконання робіт з капітального ремонту асфальтного покриття прибудинкових територій та міжквартальних проїздів 19 червня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд Подільського району. До участі долучились перший заступник голови Микола Дубовик, перший заступник директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м.Києва» Олександр Побочний, заступник директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м.Києва» Ігор Сеніч, керівники комунальних підприємств району та представники організацій, які виконують роботи.

У 2019 році заплановано виконання капітального ремонту асфальтового покриття на 50 об’єктах, в тому числі спільно з КП «Київтеплоенерго» на 25 об’єктах. Станом на 18.06.2019 на 5 об’єктах вже завершені роботи, на 10 об’єктах вони проводяться, а з 01.07.2019 заплановано розпочати їх ще на 6 об’єктах.

«Об’їжджаючи територію району, я бачу, що роботи активно ведуться у цьому напрямку. Дякую усім за гарну роботу, але не втрачаємо темпів, попереду ще багато планів, необхідно скоординувати дії та продовжувати у такому ж режимі», - зауважив голова райдержадміністрації.

Також очільник району наголосив на обов’язковому облаштуванні благоустрою після виконання капітального ремонту асфальтового покриття. «Необхідно залишати після себе повністю готові об’єкти щоб не було нарікань зі сторони мешканців. Спільними зусиллями ми робимо наш район кращим», - дав доручення Віктор Смирнов.

За результатами об’їзду Віктор Смирнов дав відповідні доручення для відповідного реагування.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024