Головна  →  Новини  →  19 червня 2019

Віктор Смирнов провів щотижневу нараду на Андріївському узвозі (фото)

Віктор Смирнов провів щотижневу нараду на Андріївському узвозі (фото)

19 червня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов спільно з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб району провів нараду на Андріївському узвозі.

На початку наради перевірили стан сходів, що ведуть до Пейзажної алеї, роботу болардів, санітарний стан Андріївського узвозу, стан бруківки на проїжджій частині вулиці та виконання робіт з прибирання сміття.

Також учасники наради пройшлись оновленою Алеєю художників, яку капітально відремонтували та подовжили до столичного фунікулера. Обговорювалось питання щодо утримання зелених насаджень схилу та їх відповідної санітарної обробки.

Під час наради очільник району підняв питання щодо забезпечення безперебійного прибирання та утримання в належному санітарно-технічному стані Андріївського узвозу. «Необхідно забезпечити безперебійну роботу усіх комунальних служб для щоденного прибирання Андріївського узвозу. Наша мета – якісне та вчасне прибирання району, особливо це стосується місць масового відпочинку киян і гостей столиці», - дав доручення Віктор Смирнов.

За результатами наради сформовано протокол доручень для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024