Головна  →  Новини  →  18 червня 2019

Актуальні питання щодо прибирання території району та гідравлічних випробувань тепломереж обговорили під час апаратної наради Подільської РДА (фото)

Актуальні питання щодо прибирання території району та гідравлічних випробувань тепломереж обговорили під час апаратної наради Подільської РДА (фото)

18 червня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради очільник району подякував керівникам комунальних служб за гарну роботу з прибирання території району під час вихідних та святкових днів. «Відчувається скоординованість та злагодженість дій між службами, які працювали у посиленому режимі. Не втрачаємо темпів, адже розпочинається літній сезон, і кількість відвідувачів центральної частини району зросте в декілька разів, тому маємо консолідувати зусилля та забезпечити безперебійну роботу усіх комунальних служб в цьому напрямку», - зазначив Віктор Смирнов.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів, що із завтрашнього дня на території мікрорайону «Виноградар» 50% житлових будинків буде підключено до гарячого водопостачання. Після усунення пошкоджень, виявлених під час планових гідравлічних випробувань для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період усі будинки буде підключено до гарячого водопостачання. Також він звернув увагу на накопичення негабаритних відходів, що є неприпустимим під час пожежонебезпечної ситуації.

Про стан просування медичної реформи доповів заступник голови Віталій Волошкевич. Так, станом на 18 червня 64,8% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Також він додав, що 22 червня в Україні будуть відзначати День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, у зв’язку з чим в районі відбудеться низка заходів. Крім того, Віталій Волошкевич нагадав присутнім про те, що 23 червня в Україні відзначатимуть День державної служби та запросив усіх долучитись до святкування 21 червня в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024