Головна  →  Новини  →  13 червня 2019

Питання щодо підготовки до опалювального сезону обговорили під час засідання оперативного штабу (фото)

Питання щодо підготовки до опалювального сезону обговорили під час засідання оперативного штабу (фото)

13 червня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання представник РТМ «Поділ» доповів, що завершились планові гідравлічні випробування з підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період, за результатами яких виявлено 28 ушкоджень, які наразі ліквідовують працівники КП «Київтеплоенерго».

Також представники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли стосовно підготовки до опалювального сезону. Так, із 76 закладів освіти у 5 закладах перевірено теплопункти і складено акти обстеження, із 12 закладів культури 6 отримали акти обстеження, 331 акт обстеження складено за результатами перевірки теплопунктів в житлових будинках.

Крім того, йшла мова про скарги мешканців щодо роботи ліфтів. Детально обговорили випадок пошкодження електричного кабелю на вулиці Почайнинській, 57/59 у результаті ремонту тепломереж.

Також головуючий зупинився на питанні надзвичайної пожежної небезпеки. «За даними Укргідрометцентру, протягом найближчих 10 діб у столиці очікується висока (4 класу) пожежна небезпека та надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Тому, необхідно організувати періодичний (протягом робочого дня) обхід та спостереження за протипожежним станом закріплених територій та об’єктів. Також у зв’язку з високою температурою повітря забезпечити щоденний полив доріг, газонів, клумб та квітників», - дав доручення Микола Дубовик.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024