Головна  →  Новини  →  28 травня 2019

Віктор Смирнов: «Не втрачаємо темпів, адже розпочинається літній сезон і кількість відвідувачів центральної частини району зросте в декілька разів, тому маємо консолідувати зусилля та забезпечити безперебійну роботу всіх комунальних служб в цьому напрямку» (фото)

Віктор Смирнов: «Не втрачаємо темпів, адже розпочинається літній сезон і кількість відвідувачів центральної частини району зросте в декілька разів, тому маємо консолідувати зусилля та забезпечити безперебійну роботу всіх комунальних служб в цьому напрямку» (фото)

28 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради очільник району подякував керівникам комунальних служб за гарну роботу з прибирання території району під час святкування Дня Києва. «Відчувається скоординованість та злагодженість дій між службами, які працювали у посиленому режимі у вихідні та святкові дні. Не втрачаємо темпів, адже розпочинається літній сезон, і кількість відвідувачів центральної частини району зросте в декілька разів, тому маємо консолідувати зусилля та забезпечити безперебійну роботу всіх комунальних служб в цьому напрямку. Спільними зусиллями ми робимо наш район кращим», - зазначив Віктор Смирнов.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан комунального господарства району. Він повідомив, що закінчились планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період, у зв’язку з чим із сьогоднішнього дня буде відновлене гаряче водопостачання в житлових будинках району. Також він повідомив, що на вул. Кирилівській, 89 відбувся прорив холодної води. Пошкодження мереж буде усунуто протягом найближчої доби.

З питань охорони здоров’я та просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. Так, станом на 28 травня 64,1% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Крім того, заступник голови району нагадав присутнім про те, що 1 червня в Україні відзначатимуть День захисту дітей. Також він запросив усіх долучитись до щорічного фестивалю «ТАЛАНТИ ТВОЇ, ПОДІЛ», який буде проходити 1 червня на Контрактовій площі.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності та достовірності в опрацюванні звернень громадян, що надходять до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації. Також він повідомив, що 29 травня об 11:00 відкриється нова філія ЦНАПу, що на вул. Червонопільській, 14/14.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024