Головна  →  Новини  →  20 травня 2019

Віктор Смирнов: «Робимо все можливе, щоб нова філія ЦНАПу запрацювала якнайшвидше» (фото)

Віктор Смирнов: «Робимо все можливе, щоб нова філія ЦНАПу запрацювала якнайшвидше» (фото)

20 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив стан виконання ремонтних робіт у філії ЦНАПу, що на вул. Червонопільській, 14/14.

«Для поліпшення надання адміністративних послуг жителям мікрорайонів Виноградар та Вітряні гори найближчим часом відбудеться відкриття нової філії ЦНАПу. Усі роботи знаходяться на завершальному етапі. Залишилось здійснити налаштування автоматизованих робочих місць адміністраторів, завершити внутрішні косметичні ремонтні роботи та привести прилеглу територію до належного санітарно-технічного стану. Робимо все можливе, щоб нова філія ЦНАПу запрацювала якнайшвидше», - сказав голова району.

За результатами перевірки сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Довідково:

Планується, що у новій філії ЦНАПу буде надаватись більш ніж 150 адміністративних послуг (реєстрація місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, реєстрація бізнесу, реєстрація нерухомого майна, видача довідки №13, видача архівних довідок, приватизація житла, посвідчення багатодітним сім’ям та багато інших послуг).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024