Головна  →  Новини  →  7 травня 2019

Микола Дубовик провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу

Микола Дубовик провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу

7 травня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій та представники комунальних служб.

У ході наради представник КО «Київзеленбуд» доповів про хід проходження експертизи щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт фонтану «Самсон» та про строки налагодження систем поливу в скверах на вулицях Почайнинській та Кирилівській.

Особлива увага під час наради була приділена проектній документації щодо реконструкції центральної частини району та вулиці Покровської.

Крім того, йшла мова про реконструкцію альтанки на Андріївському узвозі, облаштування пішохідного переходу на перетині вулиць Верхній/Нижній Вал та вулиці Костянтинівської та ліквідацію ямковості на дорогах в центральній частині району.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024