Головна  →  Новини  →  2 травня 2019

Запрошуємо на Чемпіонат світу IMCF з середньовічного бою

Запрошуємо на Чемпіонат світу IMCF з середньовічного бою

З 16 по 19 травня 2019 року в Древньому Києві Князівства Київська Русь («Парк Київська Русь», село Копачів Обухівського району Київської області) відбудеться Чемпіонат світу IMCF з середньовічного бою в межах Фестивалю середньовічного бою.

Співорганізатором заходу є Міжнародна Федерація Середньовічного Бою (International Medieval Combat Federation – IMCF).

Чемпіонат проходитиме за підтримки Міністерства молоді та спорту України та буде одним з наймасштабніших спортивних заходів 2019 року.

Протягом чотирьох днів на гостей з різних куточків світу чекатиме надзвичайно видовищне та захоплююче дійство – безкомпромісні середньовічні баталії в різних дисциплінах та різними видами зброї. Очікувана кількість учасників – понад 1000 спортсменів з близько 30 країн, а також понад 40 000 глядачів-туристів.

Братимуть участь у Чемпіонаті збірні команди з Австралії, Австрії, Англії, Аргентини, Бельгії, Бермуди, Данії, Естонії, Ірландії, Іспанії, Квебеку, Китаю, Люксембургу, Мексики, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Нової Зеландії, Норвегії, Польщі, Сполучених Штатів Америки, Угорщини, Уельсу, України, Фінляндії, Франції, Швеції, Шотландії.

Проведення Чемпіонату світу IMCF в Україні сприятиме укріпленню позитивного іміджу нашої країни як такої, що дбає про розвиток різних видів спорту, підтримує дружні відносини зі спортсменами різних країн світу, популяризує в суспільстві культуру та інтерес до історії різних народів, зберігає та світову культурну спадщину.

Довідка. Середньовічний бій - це повноконтактний бій з використанням сталевої ненагостреної зброї, захисного і наступального озброєння, характерного для Середньовіччя. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024