Головна  →  Новини  →  23 квітня 2019

Віктор Смирнов привітав членів громадської організації «Подільське районне товариство інвалідів «Єдність» з Великоднем (фото)

Віктор Смирнов привітав членів громадської організації «Подільське районне товариство інвалідів «Єдність» з Великоднем (фото)

23 квітня, напередодні великого свята Воскресіння Христового, Віктор Смирнов зустрівся з членами громадської організації «Подільське районне товариство інвалідів «Єдність» і подарував паски.

Під час зустрічі очільник району подякував голові громадської організації Катерині Юр’євій за всебічну допомогу особам з інвалідністю та мешканцям району, які беруть активну участь у суспільному житті району.

Він також привітав усіх присутніх з наближенням свята Великодня. «Прийміть мої найщиріші вітання з Днем Світлого Христового Воскресіння! Бажаю всім віри, терпіння і взаєморозуміння. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Нехай у ваших оселях завжди панують мир, злагода, добробут та любов», - звернувся до присутніх Віктор Смирнов.

Також він передав щирі привітання присутнім від міського голови Віталія Кличка та його заступника Валентина Мондриївського.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024