Головна  →  Новини  →  23 квітня 2019

У Подільському районі відбулося заняття клубу для безробітних, старших 50 років

У Подільському районі відбулося заняття клубу для безробітних, старших 50 років

18 квітня в універсальної публічної бібліотеці № 11 Подільського району відбулося заняття клубу для безробітних, старших 50 років «Мудрість. Досвід. Професіоналізм». Заняття відбулось під гаслом «Чи можна знайти роботу після 50-ти років?».

«Зазвичай, передпенсійний вік співпадає із кризою у зрілому віковому етапі людини. Криза – це перехідний етап. Коли щось змінюється,  варто адаптуватись до цих змін, тоді наступний життєвий етап буде більш гармонійним і позитивним», – зауважила Ольга Деркачова, головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду України. «Людина передпенсійного віку, яка залишається без роботи, впадає у відчай, втрачає віру у своє працевлаштування, своє майбутнє. Але цей вік має й переваги: досвід, висока кваліфікація, відповідальність», – запевнили фахівці із зайнятості. Вони нагадали учасникам шляхи пошуку роботи, правила написання резюме-візитівки пошукача роботи, навчали, як  підготуватися до співбесіди і самопрезентації. Учасники заняття поділилися своїми успіхами та невдачами пошуку роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024