Головна  →  Оголошення  →  9 квітня 2014

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ – ВЛАСНИКІВ ВІДХОДІВ

На виконання доручення виконуючого обов’язки першого заступника директора департаменту – начальника управління екології та природних ресурсів Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища О. Холомєєвої від 04.04.2014 № 064-2987, відповідно до законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про відходи», Постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 №1218 «Про затвердження порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів» (із змінами, внесеними постановоюКабінету Міністрів України від 07.08.2013 №748) повідомляємо пронеобхідність подання заяв суб’єктами господарської діяльності – власникам відходів до Київського міського дозвільного центру (Дніпровська набережна, 19-б) для отримання документів дозвільного характеру.

Особливо звертаємо увагу на те, що забороняється вести будь-яку господарську діяльність у сфері поводження з відходами, без одержання від уповноважених органів виконавчої влади дозвільних документів (ст. 32 Закону України «Про відходи»).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024