Головна  →  Оголошення  →  1 квітня 2014

Безкоштовна правова допомога від районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Часто у повсякденному житті пересічна людина не вміє зорієнтуватися у чинному законодавстві що стає причиною порушень її основних прав і свобод, серйозною перепоною реалізації конституційно закріплених норм. Особливо потерпають соціально-незахищені верстви населення, які не мають матеріальної змоги звернутися за одержанням оплатної правової допомоги до адвокатів, приватних юридичних консультацій. В Подільському районному в місті Києві центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді питаннями надання безоплатної правової допомоги займається фахівець із соціальної роботи-юрист. В його компетенцію входять: консультування сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомога в складанні правових документів.

Жителі Подільського району, які потребують безкоштовної правової допомоги можуть звертатися з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 17.00 за попереднім записом по телефону 460-44-44 до Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Мостицька, 20.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024