Головна  →  Оголошення  →  1 квітня 2014

Конкурс на кращий колективний договір серед підприємств, установ та організацій міста Києва

Відповідно до спільного рішення виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» та Об’єднання організацій роботодавців м. Києва «Федерація роботодавців м. Києва», в 2014 році проводиться конкурс на кращий колективний договір серед підприємств, установ та організацій міста Києва (далі – конкурс).

Положення про конкурс погоджено на засіданні Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради 23 листопада 2012 року.

Запрошуємо Вас прийняти участь в 1-му етапі конкурсу на районному рівні у відповідності з вимогами та термінами, визначеними Положенням про конкурс (наведене нижче).

Документи для участі в конкурсі подаються до Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (адреса: вул. Ярославська, 31-Б тел. 425-31-19, контактна особа Мельник Олександр Сергійович).

Довідки за тел. 417-71-27.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024