Головна  →  Оголошення  →  31 березня 2014

Конкурс на ескізну пропозицію

Конкурс на ескізну пропозицію

Конкурс на визначення кращої ескізної пропозиції пам’ятного знаку воїнам визволителям Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років на площі «Червона пресня» у Подільському районі міста Києва організовується і проводиться Управлінням капітального будівництва, архітектури та землекористування Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Для участі у Конкурсі допускаються ескізні пропозиції пам’ятного знаку воїнам визволителям Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років на площі «Червона пресня» у Подільському районі міста Києва, розроблені та подані фізичними та юридичними особами.

Для участі в конкурсі необхідно подати наступну документацію:

  • заява на участь в конкурсі, складена в довільній формі;
  • копія статуту (положення) юридичної особи (за наявністю);
  •  ескізна пропозиція пам’ятного знаку воїнам визволителям Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років на площі «Червона пресня» у Подільському районі міста Києва.

Ескізну пропозицію разом із пакетом документів необхідно надіслати на електронну пошту [email protected]або надати особисто за адресою:                вул. Борисоглібська, 14 до Управління капітального будівництва, архітектури та землекористування Подільської районної в місті Києві державної адміністрації. У заявці на конкурс обов'язково зазначити прізвище, ім'я, по-батькові учасника та контактний телефон. У листі зробити позначку "Конкурс-пам’ятний знак".

Конкурс проводиться з 31.03.2014 по 17.04.2014. 

До участі у Конкурсі запрошуються кияни та гості міста, творчі групи, художники, скульптори, учні, студенти та викладачі, рекламні агентства, креативні студії, дизайнери - юридичні та фізичні особи.

Вікових та територіальних обмежень немає.

Авторське право - автор гарантує, що надіслана робота належить саме йому.

Контактна особа: (044) 425-54-40 Тетяна

РОЗПОРЯДЖЕНЯ 168 від 26-03-2014 конкурс ВВВ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024