Головна  →  Новини  →  18 грудня 2018

Віктор Смирнов провів робочу нараду в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (фото)

Віктор Смирнов провів робочу нараду в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (фото)

17 грудня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів робочу нараду в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді, що на вулиці Вишгородській. У нараді взяли участь перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств району та директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Володимир Вербицький.

Директор провів для присутніх екскурсію по території центру. Учасники наради відвідали квітково-декоративне господарство, музеї зоології, сільського господарства, народних ремесл та хліба, а також лабораторію ентомології, орнітології, гідробіології. Також побували на кафедрі методики позашкільної роботи, акваріумному комплексі та Всеукраїнському таборі «Юннат». У ході наради Володимир Вербицький запропонував співпрацювати з освітніми закладами Подільського району столиці.

Навчально-виховний процес у НЕНЦ спрямований на виконання соціального замовлення для профільних позашкільних установ: формування всебічно розвиненої особистості, надання додаткової освіти в області біології, екології, сільського господарства, створення умов для професійного самовизначення учнівської молоді.

«Необхідно запланувати проведення спільної наради з директорами закладів освіти Подільського району. Адже на базі Національного еколого-натуралістичного центру є всі необхідні умови, щоб залучати дітей та молодь Подільського району до змістовного дозвілля, організувати табори вихідного дня», - зауважив Віктор Смирнов. Також він подякував директору центру за пропозицію до співпраці та зауважив, що завжди відкритий до діалогу та реалізації будь-яких корисних проектів та ідей.

На базі відділу екології й охорони природи працюють гуртки «Юні друзі природи», «Юні екологи», «Юні дендрологи», факультет екології народного університету «Рідна природа», школа практичного еколога. Базою для занять є кабінет екології, екологічна відеотека, дендропарк, екологічна стежка.

Також присутні ознайомились с роботами дітей, що беруть участь у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція» та «Новорічний подарунок», який триває впродовж місяця.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024