Головна  →  Новини  →  13 грудня 2018

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

13 грудня у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою Подільського району.

У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Микола Дубовик звернув увагу присутніх на необхідність почистити зливостоки від снігу та накрижень.

«Оскільки за прогнозами Укргідрометцентру вже у найближчі дні температура повітря буде знижуватися до -10°C, необхідно почистити зливостоки поки сприяють погодні умови з метою усунення накопичення води біля пішохідних переходів та зупинок громадського транспорту», - зауважив Микола Дубовик.

Крім того, перший заступник голови райдержадміністрації повідомив, що в районі залишається 30 будинків без гарячої води, з них 27 через пошкодження мереж КП «Київтеплоенерго» та 3 – пошкодження на внутрішньобудинкових мережах КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва». Представник КП «Київтеплоенерго» доповів, що усунення пошкоджень наразі відбувається згідно з графіком, на будинках вивішуються оголошення про терміни відновлення подачі водопостачання. Щодо опалення, то станом на 12 грудня від опалення відключені 4 житлових будинки. Представники обслуговуючих організацій запевнили, що у найкоротші терміни опалення буде відновлене.

За результатами наради Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024