Головна  →  Новини  →  6 листопада 2018

Соціальних працівників Подільського району столиці привітати з професійним святом (фото)

Соціальних працівників Подільського району столиці привітати з професійним святом (фото)

6 листопада у Подільській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств з актуальних питань життєдіяльності району.

Віктор Смирнов привітав соціальних працівників установ та закладів району з професійним святом та вручив грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації найкращим фахівцям соціальної сфери. Також багатодітна сім’я Черкашиних отримала подяку Київського міського голови Віталія Кличка.

«Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери! Ваша щоденна робота і не завжди помітна, але дуже важлива і необхідна подолянам, які потребують допомоги. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість мешканців району, котрі потребують уваги і підтримки, відчувають себе захищеними. Висловлюю вам свою безмежну вдячність за вашу компетентність, відданість обраній професії, зусилля, які ви докладаєте для реалізації соціальних програм. Нехай добробут та злагода назавжди оселяться в ваших домівках. Міцного вам здоров’я та повсякденного натхнення!», - сказав голова райдержадміністрації.

Серед питань порядку денного обговорили питання забезпечення теплом житлових будинків району, роботу ліфтового господарства, відновлення дорожнього покриття після аварійних розриттів. 

Як зауважив перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик, станом на ранок 6 листопада тимчасово без централізованого опалення залишається 47 будинків в результаті пошкоджень на мережах. Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади. «Наразі роботи з усунення аварійних ділянок тривають. Сподіваємося, що всі роботи будуть завершені якнайшвидше», - зауважив перший заступник голови.

За результатами наради підготовлено протокол доручень до виконання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024