Головна  →  Новини  →  1 листопада 2018

Перший заступник голови Подільської РДА Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Перший заступник голови Подільської РДА Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

1 листопада перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій, мешканці району.

На початку засідання головуючий заслухав представників КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» та КП «Київтеплоенерго» щодо ліквідації пошкоджень тепломереж та поновлення подачі тепла до осель мешканців району. Так, за словами доповідачів, сьогодні завершиться ремонт тепломереж на вул. Електриків, Волоській, Щекавицькій, Нижньоюрківській, Хорива, Кирилівській, Захарівській, Світлицького, Червонопільській, Олени Теліги. Відповідно всі житлові будинки на цих вулицях будуть підключені до опалення.  На 100% підключені до опалення заклади охорони здоров’я та освітні заклади району.

Також Микола Дубовик звернув увагу комунальних служб на питання з благоустрою. «До початку снігопадів треба вивезти все опале листя. Навести порядок у зелених зонах та скверах району. Це питання комунальним службам треба вирішити спільно», - зауважив головуючий.

Крім того, у ході засідання обговорили звернення громадян щодо висадження дерев на вул. Юрківській, 40/5, ремонту покрівель, прибирання гілок, відсутності люків.

За результатами розгляду порядку денного Микола Дубовик надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024