Головна  →  Новини  →  28 вересня 2018

У Подільській РДА відбулось засідання Громадської ради (фото)

У Подільській РДА відбулось засідання Громадської ради (фото)

26 вересня відбулось засідання Громадської ради при Подільській РДА під головуванням Тараса Білінського. У ході засідання обговорили підготовку до святкування в Подільському районі Дня захисника України, що відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Крім того, під час засідання йшла мова про необхідність визначення стратегії розвитку району та можливість залучення до обговорень даного питання експертів компанії Deutsche Gesellschaft  für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, яка на замовлення Київської міської державної адміністрації реалізує проект Інтегрованого розвитку міст.

За результатами обговорень порядку денного буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні, яке відбудеться 10 жовтня о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024