Головна  →  Новини  →  17 вересня 2018

Юні подоляни взяли участь у турнірі з кікбоксингу до Дня фізичної культури і спорту України (фото)

Юні подоляни взяли участь у турнірі з кікбоксингу до Дня фізичної культури і спорту України (фото)

Напередодні святкування Дня фізичної культури і спорту України 7 вересня  Дитячо-юнацька спортивна школа з греко-римської боротьби Київської міської ради профспілок зібрала під своїм дахом юних спортсменів на відкритий турнір.

На урочистому відкритті турніру були присутні офіційні особи та почесні гості – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Подільської РДА Олена Кузьменко, президент Київської федерації греко-римської боротьби Ігор Тарасенко та спортсмен-вихованець ДЮСШ Владислав Петренко, який представляв спортивну школу у складі національної збірної команди на чемпіонаті Європи-2018 U-15 з греко-римської боротьби та виборов почесне V місце.

У змаганнях взяли участь юні борці двох вікових категорій – 2007-2008 та 2009-2010 років народження, загалом понад 60 спортсменів зі всіх районів м. Києва.

Змагання проходили у дружній обстановці, але боротьба була дуже гострою. Активними вболівальниками були батьки, які невтомно та безперервно підтримували своїх юних спортсменів. Учасники змагань застосовували різні бойові прийоми та зачаровували присутніх власною майстерністю.

Призерів змагань нагородили медалями та грамотами від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Подільської РДА. Також розіграли командний Кубок турніру, який зі значною перевагою виграла команда «Фенікс» (83 балів), друге місце посіла команда «Поділ» (39 балів).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024