Головна  →  Оголошення  →  19 березня 2014

УВАГА! Управління Пенсійного фонду України в Подільському районі м. Києва повідомляє:

УВАГА! Управління Пенсійного фонду України в Подільському районі м. Києва повідомляє:

Управління Пенсійного фонду України в Подільському районі м. Києва повідомляє:  відповідно до листа Пенсійного фонду України №6959/04-40 від 17.03.2014 року  фінансування виплат пенсій та грошової допомоги через ПАТ  «БАНК ФОРУМ»  призупинено з 18.03. 2014 року. 

 Повідомляємо, що з 01.04.2014 року  виплата пенсій пенсіонерам, які отримували пенсію через ПАТ  «БАНК ФОРУМ»  буде автоматично переведена на поштові відділення за місцем проживання з виплатою на поштовому відділенні. Заяву про переведення подавати не потрібно. Пенсіонерам з датою виплати з 18 по 25 число виплата пенсій за березень буде проводитись по додаткових відомостях на поштових відділеннях з 19 по 25  березня.  

Одночасно  повідомляємо про можливість перевести  виплату пенсії  до іншого банку, відкривши там пенсійний рахунок,  або  на поштове відділення  з доставкою додому, про що необхідно подати відповідну заяву до органу Пенсійного фонду.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024