Головна  →  Оголошення  →  25 лютого 2014

Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!»

12 квітня 2014 року планується проведення Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!»

Шановні громадяни!

Всеукраїнська громадська організація «Зробимо Україну чистою» (ВГО «ЗУЧ»), учасник загальносвітового руху «Let’sdoit. world», що об’єднує понад 8,5 мільйонів людей в 108 країнах, у співпраці з Асоціацією міст України 12 квітня 2014 року планує проведення Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!2014» .

Мета акції – виховання відповідального ставлення громадян до довкілля та акцентування увагу на системні проблеми у сфері поводження з відходами шляхом безпосереднього доручення місцевих громад до прибирання своїх міст.

Акція «Зробимо Україну чистою!2014» є значущим всеукраїнським еколого-просвітницьким заходом, який отримав високу всебічну оцінку і суспільне визнання.Ініціатива проведення акції отримала підтримку Кабінету Міністрів, Мінприроди, Міносвіти, Мінрегіонбуду України.

Кожен, хтохоч раз прибирав парк відсміття, вженіколи не киненавітьнедопалокповз урну! Так здійснюютьсязміни – власним прикладом, від друга до друга.

Щоб це бажання стало реальністю, потрібно зробити лише три речі:

  • не смітити;
  • гуртом прибрати свій шматочо ккраїни, збільшуючи простір чистоти;
  • долучати до цих простих дій інших людей.

Ініціатива «Зробимо Україну чистою!» об’єднує людей, які хочуть звільнити парки та вулиці від сміття.

Кожен, хтохоч раз добровільно прибирав парк, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урну. Більшість друзів такої людини теж перестанут ьсмітити в її присутності. Так поступово —   від людини до людини — країна стає чистішою.

Найважливіший день для того, щоб країна стала чистішою — 12 квітня 2014 року.

Не залишайтесь байдужими, зробіть своє місто чистим. 

За більш детальною інформацією про Всеукраїнську акцію «Зробимо Україну чистою!2014» звертатися на «гарячу лінію» за телефоном: 044-22- 38-11та більш детально можна ознайомитись на сайті за адресою: http://letsdoit.org.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024