Головна  →  Новини державної служби  →  31 травня 2013

Тестування нових кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»

31 травня 2013 року з 9:00 до 12:00 години в приміщенні Київського міського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (за адресою: вул. Лабораторна, 1/62 літ. А., м. Київ) відбудеться тестування конкурсантів з метою проведення добору нових кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» на виконання Указу Президента України від 5 квітня 2012 року № 246/2012 «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації».

На тестуванні буде присутній Голова Національного агентства України з питань державної служби Толкованов В’ячеслав Вікторович.

Оцінювання учасників конкурсу буде проведено в чотири етапи: тестування з володіння загальними та спеціальними знаннями, тестування з іноземної мови, анкетування з визначення морально-психологічних і ділових якостей та інтерв’ю з метою оцінювання тез публічного виступу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024