Головна  →  Новини  →  7 березня 2018

Валентин Мондриївський привітав військову частину 3078 з нагоди 19-ї річниці її створення (фото)

Валентин Мондриївський привітав військову частину 3078 з нагоди 19-ї річниці її створення (фото)

7 березня голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський завітав до військової частини 3078 Національної гвардії України, щоб привітати командування та особовий склад з нагоди 19-ї річниці створення частини. Голова району подякував воїнам-нацгвардійцям за вагомий вклад у підтримку належного рівня безпеки нашої держави, за високий професіоналізм у протидії загрозам та викликам національній безпеці та за забезпечення мирного життя громадян.

«Ви несете самовіддану службу, забезпечуючи мирне небо та спокій громадянам. Не залишаєтесь осторонь, допомагаючи і Подільському району та його мешканцям, відгукуючись на наші прохання. Щиро дякую вам та бажаю міцного здоров’я, родинного благополуччя, життєвого оптимізму та миру», - сказав Валентин Мондриївський та вручив подарунок.

Крім того, голова району передав вітання військовим від Київського міського голови з прийдешнім професійним святом - Днем Національної гвардії, яке будуть відзначати 26 березня.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024