Головна  →  Новини  →  19 лютого 2018

Школярі гімназії «Введенська» долучилися до написання екологічної книги

Школярі гімназії «Введенська» долучилися до написання екологічної книги

Компанія «ЛакіБукс» та колектив бібліотеки для дітей імені Валі Котика 15 лютого розпочали благодійний проект «Пишемо бестселер» під керівництвом професійних коучів – дитячої письменниці Галини Ткачук і виконавчої директорки громадської організації «Колегія екологічної освіти «Світ Освіт», активістки з питань зміни клімату Катерини Мірошниченко.

З результатів досліджень генерації Z відомо, що сучасні діти набагато більше цікавляться питаннями екології. Школярі гімназії «Введенська» дійсно вже з перших занять продемонстрували неабияку обізнаність у нинішній екологічній  ситуації як в Україні, так і у світі в цілому. Як втілиться в книзі їхнє прагнення змінити світ на краще і донести до ровесників необхідність змінити свої звички на екологічно відповідальні, покаже воркшоп з написання екологічної книги, який триватиме місяць.

Воркшоп відвідають науковці, ілюстратори, а також бізнес-тренери з інтерактивними лекціями.

Зустрічі проводяться кожного вівторка і четверга з 1530 до 1630 у приміщенні бібліотеки, за адресою: вул. Межигірська, 25, контактний телефон (044) 482-50-85.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024