Головна  →  Новини  →  16 лютого 2018

У Подільській райдержадміністрації відбувся конкурс на заміщення вакантних посад державної служби (фото)

У Подільській райдержадміністрації відбувся конкурс на заміщення вакантних посад державної служби (фото)

15 та 16 лютого відбувався конкурс на заміщення вакантних посад державної служби Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

З 22 січня до 13 лютого 2018 року здійснювався прийом документів від осіб, бажаючих взяти участь у конкурсі. До конкурсної комісії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації надійшло 14 заяв. А вже 15 лютого відбувся перший етап відбору кандидатів на вакантні посади державної служби у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації – автоматичне тестування.

З метою об’єктивного з’ясування спроможності використовувати свої знання та досвід під час виконання посадових обов’язків проведено другий етап відбору кандидатів (категорія «Б») – розв’язання ситуаційних завдань.

16 лютого відбувся третій етап конкурсного відбору –  співбесіда з кожним кандидатом на заміщення вакантних посад державної служби Подільської районної в місті Києві державної адміністрації для оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності та до відповідних посадових обов’язків.

Результати конкурсу буде оприлюднено на офіційних сайтах Національного агентства України з питань державної служби та Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Нагадаємо, конкурс на зайняття посад державної служби Подільської районної в місті Києві державної адміністрації здійснювався відповідно до Закону України від 10 грудня 2015 року № 889-VII «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №  246 (в редакції постанов Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» від 18 серпня 2017 року №  648  та від 25 жовтня 2017 року №815).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024