Головна  →  Новини  →  16 лютого 2018

Валентин Мондриївський перевірив хід виконання ремонтних робіт у будівлі дитячого спортивного клубу "Арена" (фото)

Валентин Мондриївський перевірив хід виконання ремонтних робіт у будівлі дитячого спортивного клубу "Арена" (фото)

13 лютого голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський разом з депутатом Київради Олексієм Окопним перевірили проведення ремонтних робіт у дитячому спортивному клубі "Арена", що на проспекті Георгія Гонгадзе, 3-Б.

У спортивному клубі виконаний повний комплекс робіт з капітального ремонту. Зокрема, заміна підлоги, вікон та дверей; оновлення стель та технічних приміщень; ремонт та утеплення фасаду; влаштування системи опалення та встановлення сучасної системи вентиляції.

"Плануємо, що вже навесні цього року клуб відкриє свої двері для відвідувачів. Більше 300 дітей та молоді цього мікрорайону матимуть можливість займатися спортом та відвідувати різноманітні секції в сучасному оновленому приміщенні. Крім того, маємо намір закупити і спеціальні тренажери для осіб з додатковими потребами, учасників АТО та інших категорій населення, що потребують особливої уваги", - зазначив голова райдержадміністрації. Також він подякував Олексію Окопному за підтримку та допомогу в реалізації зазначеного проекту.

У клубі заплановано відкрити цілу низку секцій: бокс, фітнес, танці, тренажерний зал, футбол та баскетбол, а також забезпечити його всіма необхідними тренажерами та обладнанням. Клуб працюватиме не тільки для молоді, а й для дорослого населення.

Нагадаємо, що ремонтні роботи проводяться відповідно до розпорядження Подільської районної в місті Києві державної адміністрації від 03.05.2017 № 297 "Про капітальний ремонт внутрішніх приміщень Подільського районного в місті Києві центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" у будівлі дитячого спортивного клубу "Арена" проспект Георгія Гонгадзе, 3-Б. Управління капітального будівництва, архітектури та землекористування є виконавцем робіт з капітального ремонту даного об'єкту.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024