Головна  →  Новини  →  15 лютого 2018

Голова Подільської райдержадміністрації провів нараду з питань капітального ремонту бібліотек району (фото)

Голова Подільської райдержадміністрації провів нараду з питань капітального ремонту бібліотек району (фото)

14 лютого голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів нараду з питань капітального ремонту двох бібліотек району: бібліотеки ім. К.Чуковського (просп. Правди, 88-Б) та бібліотеки ім. В. Котика (вул. Межигірська, 25).

До участі у нараді долучилися директор Департаменту культури КМДА Діана Попова, заступник керівника апарату Олег Мукан, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Людмила Сабардіна, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Арсен Крикун, генеральний директор ТОВ «Перспективи і новації» Анна Швець та інші.

Учасники наради обговорили питання завершення капітального ремонту бібліотек, який розпочали у 2017 році. Директор Департаменту культури КМДА Діана Попова запропонувала зосередити увагу на ремонті бібліотеки ім. Валі Котика і зробити з неї БібліоХаб – сучасний громадський простір, а потім, врахувати такий досвід, ремонтуючи інші бібліотеки району.

«У Подільському районі досить розгалужена бібліотечна система, яку представляють 13 бібліотек різного спрямування. Цього року плануємо дві з них перетворити на приклади сучасних, комфортних культурно-освітніх осередків. БібліоХаб – саме такий приклад, оскільки, цей проект, окрім звичної бібліотеки, надасть можливість розширити спектр надання послуг, забезпечити організацію цікавого і змістовного дозвілля як дітей та молоді, так і дорослих», - зауважив Валентин Мондриївський, підтримавши пропозицію директора Департаменту культури. Також голова райдержадміністрації зазначив, що в перспективі на капітальний ремонт очікує і бібліотека Дружби народів, що на проспекті Свободи.

Під час зустрічі також розглядали приклади відремонтованих бібліотек в інших районах Києва.

Наприкінці зустрічі голова райдержадміністрації дав доручення прискорити підготовку документів та замовлення коштів для завершення розпочатого ремонту бібліотек.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024