Головна  →  Новини  →  15 лютого 2018

У столиці презентували 9 проектів на кращу пропозицію Меморіалу Героїв Небесної Сотні (фото)

У столиці презентували 9 проектів на кращу пропозицію Меморіалу Героїв Небесної Сотні (фото)

15 лютого працівники Подільської районної в місті Києві державної адміністрації долучились до заходів з нагоди презентації проектів міжнародного відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію Меморіалу Героїв Небесної Сотні, яка відбулася в столиці.

Президент висловив сподівання, що авторитетний міжнародний конкурс визначить «найбільш гідний і професійний проект, який ураховує саму сутність подій, душу подій, сучасні містобудівні тренди, художні якості та громадські запити щодо бачення Меморіалу, який присвячений Героям Небесної Сотні».

На розгляд громадян України представлено 9 конкурсних проектів і сьогодні розпочинається їхнє громадське обговорення. До підбиття підсумків всі роботи представлені анонімно. Всі проекти, що подані на конкурс, також будуть представлені на офіційному веб-сайті замовника конкурсу Міністерства культури України. 20 лютого 2018 року авторитетне журі визначить проект-переможець в номінації «Меморіал Героїв», в червні – оголосить результати конкурсу «Музей Революції Гідності». Результати конкурсу в номінації «Музей Революції Гідності» будуть визначені в липні 2018 року.

З використанням інформації з Офіційного інтернет-представництва Президента України

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024