Головна  →  Новини  →  12 лютого 2018

Спортивні досягнення та перемоги юних подолян (фото)

Спортивні досягнення та перемоги юних подолян (фото)

10 лютого вихованці клубу за місцем проживання «Чемпіон» брали участь у двох спортивних подіях, під час яких показали визначні результати, враховуючи той факт, що деякі з них ще не мали подібного досвіду.

По-перше, за багаторічною традицією у клубі відбулись змагання з жиму штанги лежачи, на яких юні спортсмени встановили свої особисті рекорди – 40 та 35 кілограмів. Крім того, вихованці клубу взяли участь у  змаганнях  зі спортивних бальних танців Міжнародної Федерації танцю «IDSL». Попри велику кількість учасників, юні подоляни вибороли 5 перших, 2 других та одне третє місце.

Також на минулому тижні відзначилась спортивними досягненнями на Чемпіонаті України з боксу вихованка клубу за місцем призначення «Богатир», яка минулого року стала Чемпіонкою України з боксу серед жінок. Цьогоріч вона знов виборола титул найсильнішої спортсменки своєї категорії.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024