Головна  →  Новини  →  1 лютого 2018

Нагальні питання житлово-комунального господарства Подільського району обговорили на засіданні оперативного штабу (фото)

Нагальні питання житлово-комунального господарства Подільського району обговорили на засіданні оперативного штабу (фото)

1 лютого в Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та проведення робіт з благоустрою, який провів в.о. голови Подільської РДА Микола Дубовик. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

У ході засідання оперативного штабу розглянули питання щодо незадовільної роботи каналізаційної мережі на просп. Свободи. На засіданні був присутній депутат Київради, перший заступник генерального директора ПАТ «АК «Київводоканал» Вадим Сторожук, який підтвердив, що ситуація потребує термінового вирішення. Під час обговорень Микола Дубовик доручив невідкладно вжити відповідних заходів, щоб запобігти затопленню зазначеної місцевості під час весняних паводків та дощів. 

Під час засідання розглянули й звернення мешканців будинку, що на вул. Вітряні Гори, 4, щодо ремонту цегляних димоходів. Оскільки, питання є терміновим, Микола Дубовик доручив негайно перевірити їх стан для уникнення надзвичайної ситуації. Загалом з питань житлово-комунального господарства впродовж тижня надійшло більше 500 звернень громадян до КБУ «Контактний центр міста Києва». 

"Звертаю увагу на необхідності якісного опрацювання звернень, а також на оперативності їх розгляду особливо тих, що стосуються опалення, гарячого водопостачання та інших комунальних питань, які найбільше хвилюють громадян", - звернувся до присутніх в залі Микола Григорович.

За результатами штабу в.о. голови райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення керівникам комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представникам спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024