Головна  →  Новини  →  23 листопада 2017

90-річний ювілей відзначив житель Подільського району (фото)

90-річний ювілей відзначив житель Подільського району (фото)

20 листопада 2017 року відзначив 90 років від Дня народження учасник бойових дій Другої світової війни 1941-1945 років, інвалід війни 1 групи, член громадської організації ветеранів Подільського району Пожарський Василь Степанович.

Довгий і непростий життєвий шлях пройшов ювіляр – війна, тяжка праця у шахті, робота на заводі у м. Київ. Впродовж всього життя захоплюється фотографуванням і, не зважаючи на поважний вік, продовжує своє заняття.

Голова первинної громадської організації ветеранів «Поділ - Центр» Виговська Галина Несторівна організувала зустріч друзів, які привітали Василя Степановича. Серед запрошених були присутні заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення Хілик Лєна Василівна, голова громадської організації ветеранів Подільського району Гладун Микола Арсентійович та інші.

За поданням громадської організації ветеранів Подільського району, за активну участь у ветеранському русі та з нагоди 90-річчя Пожарському Василю Степановичу присвоєно звання «Почесний ветеран м. Києва».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024