Головна  →  Новини  →  17 листопада 2017

22 працівники агрокомбінату «Пуща-Водиця» Подільського району отримали квартири (фото)

22 працівники агрокомбінату «Пуща-Водиця» Подільського району отримали квартири (фото)

16 листопада голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, депутат Київради Валентин Мондриївський разом з директором державного підприємства "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця" Віталієм Кадигровим вручили ордери на квартири 22 працівникам підприємства у рамках інвестиційного договору та на виконання спільного рішення райдержадміністрації та профспілкого комітету агрокомбінату.

«19 листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства і ваша роботи дотична до цього свята, тому, окрім щирих побажань, мені надзвичайно приємно вручити ці довгоочікувані ордери на житло 22 працівникам аргокомбінату. І заспокоїти інших, що робота щодо надання житла - не зупиняється», - сказав Валентин Мондриївський.

Окрім того голова району поспілкувався з мешканцями щодо подальшого розвитку цього мікрорайону. «Плануємо, що цей мікрорайон в найближчі роки стане більш сучасним та комфортним для проживання: наразі тривають роботи з ремонту дитячого садочку №104, який після відкриття стане одним з найкращих в столиці, активними темпами розбудовується інфраструктура та тривають роботи над запуском нової гілки метро. Планів дуже багато і, сподіваюся, що всі вони, дякуючи підтримці міського голови, будуть реалізовані найближчим часом», - зауважив він.

Нагадаємо, "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща Водиця" ― це багатогалузеве підприємство, що виробляє та реалізовує велику кількість найменувань продукції.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024