Головна  →  Новини  →  10 листопада 2017

Київський молодіжний центр запрошує на Форум соціального партнерства «Розвиток системи профорієнтації: від ідеї до реалізації»

Київський молодіжний центр запрошує на Форум соціального партнерства «Розвиток системи профорієнтації: від ідеї до реалізації»

16 листопада з 14:00 до 16:00 в Українському домі відбудеться форум соціального партнерства «Розвиток системи профорієнтації: від ідеї до реалізації». Ініціатором заходу виступив Київський молодіжний центр. Форумприурочений до Всесвітнього дня молоді з метою підтримки демократичного молодіжного руху за мир та права праці.

«52% молоді працює не за фахом. Така невтішна статистика – результат недостатньо розвиненої системи профорієнтації. Київський молодіжний центр вирішив обговорити проблему з роботодавцями, громадськістю і державними органами задля покращення ситуації», - пояснює Анна Куценко, директор Київського молодіжного центру.

Під час заходу відбудуться виступи та лекторії почесних гостів: представників органів державної влади та місцевого самоврядування, профільних інститутів, батьківських комітетів, навчальних закладів, роботодавці та науковці.

У рамках форуму обговорюватимуться стратегічні та пріоритетні напрямки розвитку професійної орієнтації, координація зусиль та імплементація іноземного досвіду. Будуть презентовані інноваційні профорієнтаційні програми.

Форум є платформою для обміну досвідом у галузі професійної орієнтації між роботодавцями, громадськістю і державними органами. Перш за все, це можливість обговорити шляхи покращення професійної орієнтації з громадскькими організаціями, працівників у галузі освіти та профорієнтації.

Київський молодіжний центр запрошує до участі громадські організації, батьківські комітети, працівників освіти та науковців. Заявку на участь надсилати на ел. пошту: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024