Головна  →  Новини  →  2 листопада 2017

Вчителі шкіл Подільського району долучилися до тренінгу "Перша допомога" (фото)

Вчителі шкіл Подільського району долучилися до тренінгу "Перша допомога" (фото)
Управління освіти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з Подільською районною організацією Товариства Чeрвоного Хрeста України організували для викладачів тренінг "Перша допомога".
 
Вчителі предмету "Захист вітчизни" впродовж 6 годин вдосконалювали свої знання з надання першої допомоги та мали змогу відпрацювати їх на практиці. По закінчeнню всі учасники занять отримали сeртифікат міжнародного зразка, який діє 3 роки.  Перша допомога повинна бути доступною для всіх як життєво важлива навичка, яка вчить людей допомагати собі та іншим.
 
Щороку мільйони людей отримують травми, які можна попередити, або втрачають життя у результаті нещасних випадків, які відбуваються вдома, на вулиці або на роботі. Володіння навичками першої допомоги – це один із кроків, що допомагає зменшити наслідки травматизму. Товариство Чeрвоного Хрeста України навчає за міжнародними стандартами: національні товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця у 190 країнах є лідерами у підвищенні компетентності людей у реагуванні на випадки травматизму або хвороби.
 
Охочі можливість також записатися та пройти відповідний тренінг. Звертайтеся: Подільська районна організація Товариства Чeрвоного Хрeста України в м. Києві, Контрактова площа,12, тел. 425-45-17, 425-50-27.
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024